aan tafel

 

Agriturismo Fortuna Verde staat voor eerlijk en echt eten. De natuur en onze omgeving zijn belangrijk voor ons en dat betekent dat we zoveel mogelijk gebruiken maken van producten uit de streek en van eigen grond.

 

Think global, eat local! Dit Slow Food principe is in Le Marche altijd al een levenswijze geweest. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch. En groente, fruit en kruiden komen uit onze eigen moestuin of boomgaard. Elk seizoen is voor ons een feestje. En ook voor jou, want het Italiaanse platteland proeven maakt je vakantie immers nog leuker.

 

We nemen je graag mee op een culinaire ontdekkingsreis door Le Marche en organiseren wekelijks een streekgebonden 4-gangen diner. Ook zijn er in het hoogseizoen pasta- en/of pizza avonden. Inschrijven voor deze gezellige avonden mag, maar niets hoeft.

 

 

Heb je geen zin om te koken?

 

In de omgeving van Fortuna Verde zijn veel goede restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Verse vis aan zee, een typische Italiaanse maaltijd of een pizza. Uit eigen ervaring kennen we de leukste adresjes en we reserveren graag een tafeltje. En wist je dat de prijzen in Le Marche nog een stuk lager zijn dan in veel andere gebieden van Italië? Dat is dus dubbelop genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nieuw

 

culinaire maand 'Proef Le Marche'

 

De maand mei staat in het teken van de Italiaanse keuken. Je kunt regelmatig deelnemen aan een bijzondere kookworkshop van chef Fabio bij ons op locatie. Onder het streng toeziend oog van Italiaanse mama's overheerlijke tiramisu maken. En er zijn volop wijnproeverijen, pizza-avonden en Italiaanse diners. Leuke extraatje; ook tijdens de meivakantie – eind april – kun je deelnemen aan de activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

telefoon 0039 342 944 1510

 Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP)

Italia

info@fortunaverde.com