0039 342 944 1510 info@fortunaverde.com

Agriturismo Fortuna Verde

Sfeervol logeren met liefde voor het Italiaanse platteland

 

 

 

Beschikbaarheid en boekenFollow us on Instagram

Agriturismo Fortuna Verde; kleinschalige camping in Le Marche met safaritenten, glamping en sfeervolle appartementen

Verscholen tussen de wijn- en olijfvelden in de heuvels van Le Marche ligt Agriturismo Fortuna Verde. Ons landgoed van bijna zeven hectare is dé plek voor een ontspannen vakantie; midden in het groen en op slechts 15 kilomter afstand van de zee.

We zijn niet een standaard logeeradres, maar een echte boerderij. Een kleinschalige agriturismo waar we op een duurzame en biologische wijze olijfolie en wijn maken. Je kunt bij ons logeren op de camping in een safaritent of in een appartement of bed & breakfast kamer.

Lokale producten en bijzondere ervaringen

Tijdens je vakantie laten we je graag kennis maken met het Italiaanse platteland. Bij ons staan lokale producten en bijzondere ervaringen dan ook centraal. Start je dag met een ontbijtje in de lokale bar, tour over de slingerende landweggetjes, koop je verse groenten meteen van het land of leer koken van een Italiaanse mamma.

Op de boerderij kunnen kinderen zelf spelen, struinen en onderzoeken. Een tomaatje plukken uit de moestuin, op pad met boer Erik, zelf een pizza bakken, hagedissen zoeken of kliederen in de zandbak. Een plek waar kinderen met nieuwe vriendjes volop avonturen kunnen beleven; 100% kindvriendelijk.


Een kleinschalige agriturismo in Le Marche waar je bijzonder kunt overnachten. Kom logeren in onze safaritenten of kies voor glamping, een sfeervol appartement of een bed & breakfast kamer. Onthaasten, bijzondere gesprekken en vrij buiten spelen voor kids; onze persoonlijke mix voor een zorgeloze en onvergetelijke familievakantie!

Stay

Stay in a bed & breakfast or appartement

Camping

Outdoor happiness in a safaritent or Bell-tent

Kids

Discover, play and learn on the farm

Taste

Local products and great wines

Agriturismo

Good food and great company

Helpen op de boerderij!

We hebben op ons erf een grote moestuin met knalrode tomaten en mega-courgettes. Je mag ons gerust een handje helpen en als je op je tenen gaat staan kun je misschien zelf wel een perzik van de bomen plukken.

Fortuna Verde is een bijzondere plek voor een familievakantie midden in het groen waar kinderen zelf kunnen struinen, rennen en ontdekken. Vrij buiten spelen op het grote erf zonder gevaar van auto’s, verkeer of water.

Wil je iets weten over olijven, druiven of hagedissen? Vraag boer Erik!

100% Organic

Wist je dat wij een eigen wijngaard hebben met de lokale Pecorino druif? En dat wij ook olijfolie produceren? Al onze gewassen worden volgens biologische voorschriften behandeld en onze druiven zijn zelfs DOCG gecertificeerd. Uiteraard kun je de producten proeven tijdens je verblijf en ook kopen om thuis van te genieten.

"Our vision was to create a special stay on a real farm."

“A place where you can relax, where there is room for the children to play freely and where you can enjoy simple and small moments of happiness. “

Erik, Marianne (Isabella & Tobias)

What if you could discover the real Italy?

Together with our Italian friends we provide unique and special experiences. Workshops with a Italian mamma at their home; learn about the place where they live, cook and live.

 

Special encounters and conversations

 

 

The Adriatic Sea is great for small children and families.

il bel far niente – the beauty of doing nothing

Ben je op zoek naar een bijzonder en kleinschalig logeeradres? We bieden een plek voor avonturen en ervaringen in het zuiden van de regio Le Marche.  Onze agriturismo is de plek voor een familievakantie midden in het groen en op slechts 15 kilometer afstand van de zee.

Vakantie bij Nederlanders in Italië

Onze visie was om een sfeervol logeeradres te creëren op een echte boerderij. Een plek waar je even tot rust komt, waar er ruimte is voor de kinderen om vrij te spelen en waar je kunt genieten van simpele en kleine geluksmomentjes.

Sinds eind 2012 wonen we in Cossignano en als nuchtere Noorderlingen runnen wij nu een Italiaans boerenbedrijf; kleinschalig en op een eigentijdse manier die past bij onze achtergrond en idealen. In de afgelopen jaren hebben we ons bedrijf uitgebreid met een nieuwe olijfgaard (2014), camping (20215) en wijngaard (2017). Ook hebben we een kleine amandelgaard, moestuin en veel verschillende fruitbomen.

Zin om ook de gebaande paden te verlaten? Het nog authentieke Italië te proeven en te ontdekken? We helpen je graag met het plannen van jouw geweldige vakantie.

 

JUNI 2024

Baby & peuter weken

Tijdens onze baby- en peuterweken is er extra aandacht voor ons kleinste gasten. Alle babyspullen zijn aanwezig, er is extra speelgoed en we schuiven vroeg aan tafel.

Data volgt

Farm, Food & Family week

Een week op de boerderij vol met culinarie activiteiten, proeverijen en een kennismaking met het plattelandsleven van Le Marche.

GALLERY

 

Ook zo’n zin in vakantie?

Neem alvast een kijkje bij Agriturismo Fortuna Verde

The best kept secret in Italy; that is what the Marche region is often called.

even the New York Times calls Le Marche "the Tuscany of the future".

Contact us

Agriturismo Fortuna Verde

Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP) – Italia

Mail: info@fortunaverde.com

Tel: 0039 342 944 1510

Naam

Pin It on Pinterest

Share This