0039 342 944 1510 info@fortunaverde.com

Contact us

Ben je op zoek naar een bijzonder logeeradres? Een plek waar rust en ruimte zorgen voor een ontspannen vakantie?

♥ Sfeervol logeren;

♥  Vrij buiten spelen voor kids;

♥  Waar je de allerbeste tips (persoonlijk & op maat) krijgt voor jouw vakantie in Le Marche;

♥ Met unieke activiteiten om het pure Italië te leren kennen;

♥  Op een echte boerderij met eigen producten zoals olijfolie , jam en wijn;

♥  Dichtbij zee, stadjes en leuke restaurants.

Ook enthousiast? En wil je meer weten over een vakantie bij Agriturismo Fortuna Verde? Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Je kunt een berichtje achterlaten via het contactfomulier, een mail sturen naar info@fortunaverde.com of ons bellen. Ook zijn we voor vragen bereikbaar via social media en what’s app (Marianne: 0039 342 077 1599).

Vragen? 

 

Stuur ons een mail en je ontvangt van ons binnen 24-uur een berichtje terug. Geen reactie ontvangen? Check dan even je spam-box.

 

Route

Met de auto

Vanaf Utrecht is het met de auto circa 1.500 kilometer rijden. Dit betekent dat het zo’n anderhalve dag (14/15 uur) rijden is naar Fortuna Verde. Een nachtje slapen onderweg is dus wel aan te raden. De snelste route naar Le Marche is via Zwitserland, maar je kunt ook via Oostenrijk rijden. In Zwitserland en Oostenrijk heb je voor de snelwegen een vignet nodig. Deze zijn onder andere verkrijgbaar bij snelweggrensovergangen, maar je kunt ze ook alvast in Nederland bij de ANWB kopen. Ook wordt er op sommige wegen tol geheven.

Vanaf de autostrada A14 Ancona – Pescara is de route als volgt:

  • Neem de afslag Grottammare.
  • Na het tolkantoor rechts aanhouden en rechts afslaan naar Cossignano.
  • Volg de borden richting Cossignano.
  • Neem na 1 km de tweede afslag op de kleine rotonde richting Cossignano.
  • Ga na circa 0,5 km bij de stoplichten linksaf.
  • Na circa 12 kilometer kom je door het gehucht Santa Maria Goretti en tref je een rotonde, neem hier de eerste afslag naar Cossignano.
  • Volg deze weg tot je boven aan de weg bij een T-splitsing komt. Sla hier rechtsaf richting Ripatransone.
  • Na circa 1,5 kilometer zie je aan je rechterhand een afslag naar Agriturismo Fortuna Verde, sla hier rechtsaf.
  • Volg deze weg 300 meter en houdt steeds rechts aan. Aan het eind van deze weg vind je Fortuna Verde.

 

Met het vliegtuig

Je kunt kiezen uit meerdere vliegvelden; in Le Marche of omliggende regio’s. De twee dichtsbijzijnde luchthavens zijn Ancona Falconare Airport (108 km) of Pescara Airport (93 km). Budgetmaatschappij Ryanair vliegt vaak en heeft regelmatig zeer voordelige vliegtickets. Soms vlieg je al voor een paar tientjes op en neer. Er zijn vluchten vanaf Düsseldorf Weeze (net over de grens bij Nijmegen) en Brussels Charleroi naar Ancona en Pescara. Op de site van Ryanair is meer informatie te vinden over routes, prijzen en beschikbaarheid.

Afhankelijk van je woonbestemming zijn de luchthavens van Perugia (200 km), Rome Ciampino (243 km), Rome Fiumicino (269 km) en Bologna (309 km) ook goede opties.

Budgetmaatschappij Easyjet vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Rome Fiumicino. En Transavia heeft met ingang van 2020 vluchten van Rotterdam naar Perugia, en vliegt ook naar Bologna.

De grotere maatschappijen zoals KLM en Easyjet bieden vluchten aan naar Bologna en Rome.

Een auto huren

Een goede manier om Le Marche te ontdekken is met de auto. Het openbaar vervoer is hier beperkt en je hebt dus wel een eigen vervoermiddel nodig. In de aankomsthal van de luchthavens zitten vaak meerdere verhuurmaatschappijen met een informatie- en verhuurpunt. De meest voordelige optie is om zo vroeg mogelijk een huurauto te boeken. Boek je op een later tijdstip je huurauto, dan zijn deze vaak duurder.

Met de trein?

Heb je geen zin in een autorit, maar wil je wel graag je eigen auto mee? Met de autoslaaptrein reis je relaxed naar Italië. Er zijn regelmatig mogelijkheden vanaf Dusseldorf. Voor een goed tarief is het verstandig om vroeg te boeken.

 Interrail

Steeds vaker ontvangen we gasten die met de trein Europa ontdekken en ook een stop maken in Le Marche. Met een Interrail kaart kun je meerdere stops maken. Het is aan te raden om in de buurt van het treinstation in Ancona een auto te huren voor het laatste deel van je reis.

Contact us

Agriturismo Fortuna Verde

Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP) - Italia

Mail: info@fortunaverde.com

Tel: 0039 342 944 1510

SEND A MESSAGE

Pin It on Pinterest

Share This