Agriturismo Fortuna Verde

producten van eigen bodem - bestel nu, proef thuis

 

 

 

Hoe gaat het met jullie?

Allereerst, we zijn ontzettend dankbaar voor de vele lieve telefoontjes en berichtjes die we mochten ontvangen. Van oud gasten,  vrienden en ook gasten die we dit jaar voor het eerst zouden gaan ontmoeten. Eind februari kwamen de eerste berichten uit Noord Italië over het nieuwe en onbekende coronavirus. Bij ons in  het zuiden van Le Marche klonk dat toen nog heel ver weg. Hoe anders werd de situatie toen premier Conte op 9 maart een totale lockdown afriep voor heel Italië.

Met ons gaat het goed en juist in deze periode zien we door een andere bril weer eens de prachtige omgeving waar we mogen wonen. Veel van jullie weten hoe rustig het kan zijn bij ons onderaan de heuvel, maar deze nieuwe stilte is bijna magisch. Er rijden geen auto’s en slechts heel af en toe hoor je het rommelende geluid van een oude trekker een paar heuvels verderop.

Als agriturismo hebben we natuurlijk genoeg bezigheden om deze weken door te komen. Onze wijngaard straalt als nooit tevoren, alle olijfbomen zijn tot in de puntjes geknipt en de bosmaaier draait overuren. In deze onzekere tijden is het immers fijn om wat afleiding te zoeken.

Le Marche thuis? Kies een droomplekkado!

Voor veel gastenverblijven zijn dit lastige tijden; er zijn annuleringen en is het onzeker hoe lang deze situatie gaat duren. Zal Italië deze zomer überhaupt een vakantiebestemming zijn? Ook voor ons is dit een situatie met veel impact. Samen met een aantal andere bedrijven nemen we deel aan droomplekkado, een leuk initiatief om thuis (alvast) te kunnen genieten van jouw bijzondere vakantieadres.

De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd om onze olijfgaard uit te breiden en een eigen Pecorino wijngaard te realiseren. Als Agriturismo Fortuna Verde laten we je graag kennis maken met onze producten, zodat je ook thuis kunt blijven genieten van Italiaanse olijfolie en heerlijke wijn. En heb je plannen om (opnieuw) bij ons te komen logeren? Koop  dan nu alvast een waardebon voor jezelf, of als verrassing voor een ander. Na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging met meer informatie en betaalgegevens.

We kijken uit naar de tijd van weerzien en een knuffel. We kijken uit naar de gezellige avonden met mooie gesprekken. We kijken uit naar het ontmoeten. Maar we moeten nog even geduld hebben. Voor nu waarderen we jullie berichtjes en we hopen jullie snel weer te zien of te spreken, online of bij ons in Le Marche.

Grazie e a presto!

Erik & Marianne

 

BESTELLEN

Ik wil graag de volgende producten bestellen;

Contact

Agriturismo Fortuna Verde

Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP) - Italia

Mail: info@fortunaverde.com

Tel: 0039 342 944 1510

Heb je vragen?

Pin It on Pinterest

Share This