0039 342 944 1510 info@fortunaverde.com

Kids

 

 

Kids 

Hoorde je eerder ook vaak; als de kinderen het leuk hebben, dan hebben wij het ook leuk. Inmiddels weten we als jonge ouders dat dit klopt als een bus. En na zeven seizoenen weten we wat er nodig is voor een leuke vakantie.  

Helpen op de boerderij

Op onze boerderij kunnen kinderen zelf struinen, spelen of een handje helpen. Een tomaatje plukken uit de moestuin, op pad met boer Erik, zelf een pizza bakken, hagedissen zoeken of kliederen in de zandbak. Op ons terrein vind je twee grote zandbakken, schommels, een glijbaan, trampoline en natuurlijk veel speelgoed. Al de andere speelelementen zijn van natura aanwezig; kleine diertjes om te zoeken, water voor een moddersoep en heuvels om te rennen en klimmen.  

Waterpret 

Lijkt het je niet heerlijk dat de kinderen zelf het terrein kunnen ontdekken? Dat ze veilig kunnen spelen en er geen gevaar is van auto’s, verkeer of water? We hebben daarom bewust geen zwembad op ons terrein en hebben gekozen voor andere vormen van waterpret. Lekker plonsen in de tub, plezier maken in een opzetbadje of even afkoelen onder de buitendouche met een spectaculair uitzicht op onze wijngaard.

 

Samen met de kids op pad 

In de directe omgeving zijn er veel gezellige dorpjes, markten en kun je leuke uitstapjes maken. Een dagje zwemmen in een verkoelend beekje met watervallen? Een middag naar het waterpark met de grote glijbanen?  Of bezoek de bijzondere festivals in de zomermaanden, zoals het sprookjesfeest van de heksen en kabouters of de Middeleeuwse feesten.

 

Le Marche was voor ons echt een verrassing! We kennen Toscane natuurlijk, maar deze streek is echt nog veel mooier. De ene dag genoten we van een dag en zee en een andere dag maakten we een geweldige wandeling in het Nationaal Park Monti Sibilini. De mooie dorpjes liggen heel dichtbij en we vonden het heel leuk om ‘s ochtends even een stadje te bekijken zodat we daarna aan zee konden lunchen. We zijn bij het klimbos en het waterpark geweest met onze jongens. Super alle tips die we kregen! De jongens vonden het pizza bakken geweldig en de middag op het Middeleeuwse feest vergeten we niet snel. Le Marche heeft ons hart gestolen en wij komen zeker terug!

Familie Koster, augustus 2017 

Kindvriendelijke stranden

 

Op slechts 15 kilomter afstand liggen de mooie stranden van de badplaats Grottammare. Andere leuke badplaatsen aan de Adriatische kust zijn San Benedetto del Tronto en Cupra Marritima. Bij de vele strandtentjes kun je bedjes huren voor een ontspannen dag aan zee. Onderbreek de dag door uitgebreid te lunchen in het restaurant om daarna weer even weg te dommelen onder de parasol.

De mooie stranden van Sirolo met haar baaien en klifrotsen zijn ook leuk voor een dagje uit.

 

 

 

Zelf spelen

Kinderen voelen zich stoer omdat ze zelf op pad kunnen en met vriendjes avonturen kunnen beleven. De centrale ontmoetingsplek voor de kinderen is vaak de grote zandbak bij de hooischuur. Terwijl jij geniet van een koffie of  wijntje spelen de kinderen gezellig samen met zand en water. We horen zo vaak dat kinderen groeien van deze vrijheid; zelf rennen, ontdekken en vrienden maken.

Ciao! Wat leuk dat je op deze pagina kijkt! Wij zijn Isabella en Tobias en zijn 6 en 3 jaar oud. We praten Nederlands, maar op school en bij onze vriendjes praten we ook Italiaans.

Je kunt bij ons avonturen beleven op het grote erf. En wist je dat er hier veel kleine hagedissen rond lopen? Ze zijn heel snel, maar we helpen je graag met zoeken. Ook kun je bij ons lekker relaxen onder de hooischuur. Er zijn veel spelletjes, speelgoed en tekenspulletjes. Hopelijk zien we je deze zomer als je bij ons vakantie komt vieren!

Isabella & Tobias

KIDS @ FORTUNA VERDE 

Contact us

Agriturismo Fortuna Verde

Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP) - Italia

Mail: info@fortunaverde.com

Tel: 0039 342 944 1510

SEND A MESSAGE

Pin It on Pinterest

Share This