0039 342 944 1510 info@fortunaverde.com

Over ons

 

 nuchtere noordelingen,

wonend in Italië

en een beetje boer.

 

Over ons

 

Vakantie bij Nederlanders in Italië

Wij zijn Erik Jagersma en Marianne Speelman en samen met onze dochter Isabella en zoon Tobias zijn wij eigenaar van Agriturismo Fortuna Verde; we stellen ons graag aan je voor!

Erik was in Nederland werkzaam als international accountmanager. En Marianne was beleidsadviseur toerisme en plattelandsontwikkeling. Toerisme en hospitality lopen als een rode draad door ons leven en op de Hotelschool ontstond bij Erik de liefde voor koken.

We hebben veel gereisd en hebben in Italië gezocht naar een plek waar elke dag voelt als een beetje vakantie. Waar je nog tijd neemt voor een praatje, lokale producten proeft bij dat leuke winkeltje en mensen oprecht vriendelijk zijn.

Sinds eind 2012 wonen we in Cossignano en als nuchtere Noorderlingen runnen wij nu een Italiaans boerenbedrijf; kleinschalig en op een eigentijdse manier die past bij onze achtergrond en idealen. In de afgelopen jaren hebben we ons bedrijf uitgebreid met een nieuwe olijfgaard (2014) en wijngaard (2017). Ook hebben we een kleine amandelgaard, moestuin en veel verschillende fruitbomen.

Onze visie

 

Onze visie was om een sfeervol logeeradres te creëren op een echte boerderij. Een plek waar je even tot rust komt, waar er ruimte is voor de kinderen om vrij te spelen en waar je kunt genieten van simpele en kleine geluksmomentjes.

Het platteland, smaak en gastvrijheid zijn nog steeds de belangrijkste uitgangspunten in onze bedrijfsvoering. Net als duurzaam ondernemen en bewust omgaan met de natuur.

In de keuken geloven we in het Slow Food principe. We koken volgens de seizoen met producten uit de streek. 

Ik vertrek Le Marche

Seizoen 2020 wordt onze 8ezomer in Le Marche en nog steeds genieten we volop van alle leuke ontmoetingen en bijzondere verhalen. 

Zin om ook de gebaande paden te verlaten? Het nog authentieke Italië te proeven en te ontdekken? We helpen je graag met het plannen van jouw geweldige vakantie.

IMPRESSIE @ FORTUNA VERDE

Contact us

Agriturismo Fortuna Verde

Contrada Fiorano 20

63067 Cossignano (AP) - Italia

Mail: info@fortunaverde.com

Tel: 0039 342 944 1510

SEND A MESSAGE

Pin It on Pinterest

Share This